Επιστροφές

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από εγγύηση με το παραστατικό αγοράς τους από τα επίσημα service της εκάστοτε αντιπροσωπείας τους.

Για να καλυφθείτε από εγγύηση αποστέλλετε το προϊόν συνοδευόμενο από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς κατευθείαν στα επίσημα service αντιπροσωπείας προκείμενου να περάσει από τεχνικό έλεγχο.

Αγοράζοντας οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημά μας, σας παρέχουμε επιπλέον εγγύηση αντικατάστασης του D.O.A. (Dead On Arrival) – D.A.P. (Dead After Purchase), εφόσον πρόκειται για εξαρχής ελαττωματικό προϊόν.

Η εγγύηση D.O.A.-D.A.P. παρέχεται για τις πρώτες 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Το προϊόν πρέπει να σταλεί από τον πελάτη εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με την πλήρη συσκευασία του και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς.
 • Η κακή λειτουργία του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό ή το λειτουργικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κλπ.

Oι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να καλυφθείτε είναι:

Αποστέλλετε το προϊόν στο κατάστημά μας και με τη σειρά μας το αποστέλλουμε στο αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο service για τεχνικό έλεγχο και επίσημη αναφορά της βλάβης. Εφόσον διαπιστωθεί από το επίσημο service ότι η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη, προχωράμε σε αντικατάσταση του προϊόντος.

Αντικατάσταση συσκευής δεν γίνεται στην περίπτωση επανεγκατάστασης λειτουργικού ή αντικατάστασης μπαταρίας.

Σε περίπτωση που το πόρισμα από τον τεχνικό έλεγχο αναφέρει μηχανικό πρόβλημα συσκευής, τότε το κατάστημά μας προβαίνει, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη, σε αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ή σε επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τα προϊόντα Apple δεν υπόκεινται σε διαδικασία D.O.A.-D.A.P. και οποιαδήποτε αντικατάσταση γίνεται από την αντιπροσωπεία τους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας να επικοινωνείτε με το κατάστημα πριν προβείτε στην αποστολή στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο
Τηλ.: 2311 111 501.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σε περίπτωση που η επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση (κακή χρήση, ατύχημα, πτώση, κ.λπ.), ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και το κόστος ελέγχου της συσκευής από το service.

 • Ο φορτιστής και ακουστικά-hands free καλύπτονται από 6 μήνες εγγύηση και αποστέλλεται για έλεγχο ολόκληρη η συσκευασία (συσκευή και παρελκόμενα).
 • Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση που:
  1. Η βλάβη προκλήθηκε επειδή ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί ή δεν συντηρεί τη συσκευή σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρηστών.
  2. Η βλάβη προκλήθηκε από νερό, πτώση ή απρόσεκτη φύλαξη.
  3. Η βλάβη προκλήθηκε από επισκευή ή μεταποίηση λειτουργικού της συσκευής από μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα.
  4. Η βλάβη προκλήθηκε εξαιτίας ατυχημάτων ανωτέρας βίας, διαφορά ή πτώση τάσης ρεύματος, κακή φόρτιση μπαταρίας.

Για την κάλυψη της εγγύησης Gadgets, ηλεκτρικών πατινιών και μικροσυσκευών, είναι απαραίτητη η συσκευασία των προϊόντων, και τα παρελκόμενα της εκάστοτε συσκευής.

Όλες οι επιστροφές τυχόν ελαττωματικών προϊόντων γίνονται με ΕΛΤΑ Κούριερ και χρέωση παραλήπτη κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

(Για προϊόντα που αγοράστηκαν από το έξυπνο καλάθι του Skroutz όπου ακολουθείται η πολιτική επιστροφών που έχει το Skroutz. Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με προϊόν που αγοράστηκε από εκεί αποκλειστική ευθύνη για διεκπεραίωση του αιτήματος και επικοινωνία φέρει το αρμόδιο κατάστημα).

Έξοδα επιστροφών

Ολες οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με Ελτά Κούριερ και ο πελάτης χρεώνεται 5€ έξοδα επιστροφής όσον αφορά για δέματα μέχρι 2 κιλά βάρους ή ογκομέτρησης, είτε με αντικαταβολή κατά την αλλαγή που θέλει να κάνει, είτε με αφαίρεση του ποσού από το ποσό που είναι να γίνει επιστροφή στον πελάτη αν πρόκειται για επιστροφή χρημάτων.

Για επιστροφές προϊόντων που έχουν μεγάλο όγκο ή βάρος (άνω των 2 κιλών) πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία μέσω τηλεφώνου, email ή viber.

Παραγγελίες που δεν έχουν ακόμα αποσταλεί μπορούν να ακυρωθούν από τον χρήστη εφόσον το επιθυμεί εύκολα, κάνοντας το γνωστό στην εξυπηρέτηση πελατών του thegadget.gr μέσω εμαιλ, τηλεφωνικής κλήσης ή μύνημα στο messager της σελίδας του thegadget.gr

Επιστροφές που έρχονται με άλλες Κούριερ και είναι χρέωση του thegadget.gr δεν θα μπορούν να γίνουν δεκτές και θα επιστρέφουν αναγκαστικά στον αποστολέα τους. 

Δεν γίνετε επιστροφή ή αλλαγή σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο (1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών).

 

SHOPPING CART

close