Τρόποι πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω;

 

α) Πληρωμή μέσω κάρτας, Χρεωστικής, Πιστωτικής ή Προπληρωμένης. (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover)

 

 

 

Αγορά με δόσεις: Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα με άτοκες δόσεις (έως 3) μέσω της πιστωτικής σας κάρτας εφόσον το κόστος της παραγγελίας σας είναι τουλάχιστον 50€.

 

β) Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

 

γ) Πληρωμή με αντικαταβολή (κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας) :

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας (εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier) , με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

δ) Με τραπεζική κατάθεση (Ο πελάτης επιβαρύνετε αποκλειστικά τα τραπεζικά έξοδα για την μεταφορά – έμβασμα των χρημάτων).

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ALPHA BANK
IBAN: GR1101407360736002002002986
Όνομα Δικαιούχου: Σκουλάκη Ειρήνη – The Gadget
Bic/Swift Number: CRBAGRAA

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@thegadget.gr , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας στην αιτιολογία ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας.

 

ε) Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας.

SHOPPING CART

close